ΑΘΗΝΑ
18:38
|
19.09.2024
Μια γυναίκα στην Λιβαδειά εγκλωβίστηκε χθες, Σάββατο, στις πόρτες τρένου ενώ προσπαθούσε να αποβιβαστεί, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα στην πλατφόρμα.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια άτυχη γυναίκα στην Λιβαδειά εγκλωβίστηκε χθες, Σάββατο, στις πόρτες τρένου ενώ προσπαθούσε να αποβιβαστεί, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα στην πλατφόρμα έως ώτου ο μηχανοδηγός να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η αποβίβαση το τρένο έκλεισε τις πόρτες και ξεκίνησε εκ νέου το ταξίδι του εγκλωβίζοντας τη γυναίκα με τα τρία της παιδιά, από τα οποία το ένα είχε κατέβει στο διάζωμα, το άλλο ήταν στα χέρια της και το τρίτο ήταν μέσα στο τρένο.

Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό, έτρεξε αμέσως πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει. Όπως κατήγγειλε «έτρεξα με έναν συνεργάτη μου φωνάζοντας στο μηχανοδηγό να σταματήσει». Αυτό έγινε μετά από απόσταση 50 μέτρων περίπου στο τέλος του διαζώματος.

Ως αποτέλεσμα η γυναίκα έφερε μόνο ελαφρά τραύματα, αλλά βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Για το θέμα παρενέβη εισαγγελέας και συνελήφθησαν μηχανοδηγός και επόπτης στο Λιανοκλάδι.

Ο πρώην βουλευτής ανέφερε: «ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελέα της Λιβαδειάς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λιβαδειάς, αλλά και τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών για το περιστατικό», ενώ κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από το προσωπικό του τρένου ότι θα κατηγορηθεί για παρακώλυση συγκοινωνιών και ότι καθυστερεί την αναχώρηση του τραίνου όταν ζήτησε να ακινητοποιηθεί το τρένο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Το σχολείο Ius Scholae και τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μελόνι

Σερ Τζαμπατζής ο Κιρ Στάρμερ, λένε στη Βρετανία, μετά τα ακριβά δώρα ενόψει λιτότητας

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα