ΑΘΗΝΑ
20:16
|
03.07.2026
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, θα εκπροσωπήσει το κόμμα αντί του Στέφανου Κασσελάκη στη ΔΕΘ.
Νίκος Παππάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, θα εκπροσωπήσει το κόμμα αντί του Στέφανου Κασσελάκη στη ΔΕΘ, αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πέρασε η πρόταση μομφής εναντίον του τελευταίου.

Ο Νίκος Παππάς, τον οποίο πρόσφατα ο νυν πρόεδρος του κόμματος τοποθέτησε επικεφαλής της ΚΟ στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου, ανέλαβε αυτόν τον ρόλο.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος τελείωσαν. Αναμένεται να συνεδριάσει ξανά σε 15 μέρες, για να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα ως τις νέες εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος, με στόχο να γίνει άμεσα το συνέδριο του κόμματος, το αργότερο σε τρεις μήνες, όπου θα κατατεθούν και οι υποψηφιότητες για την ηγεσία και θα γίνει και μια πολιτική συζήτηση.

Τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία, για να καθορίσει τον οδικό χάρτη των διαδικασιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα