ΑΘΗΝΑ
07:34
|
17.09.2024
«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενέκριναν την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

163 μέλη τάχθηκαν υπέρ της πρότασης άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ενώ 120 τάχθηκαν κατά, σε σύνολο 286 ψηφισάντων, που προσήλθαν στη συνεδρίαση για τη μυστική ψηφοφορία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν με φυσική παρουσία στην κάλπη 210 άτομα ενώ 64 μέλη ψήφισαν τηλεφωνικά. Επίσης 21 μέλη δεν απάντησαν στο τηλέφωνο.

Κασσελάκης: Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά την έγκριση της πρότασης μομφής στο πρόσωπό του.

«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είπε ότι «λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος»

Επίσης κατήγγειλε τη διαδικασία που έγινε με κάλπη και όχι φανερά, μιλώντας για «κουκούλες», τονίζοντας: «Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από τη πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος.

Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα.

Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές που δεν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς, έφτασαν να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα.»

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δραπετσώνα: Στα Λιπάσματα η κεντρική συναυλία του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη

Άνοδος της αντιπαγκοσμιοποίησης: Σύμπτωμα της αποσύνθεσης της φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης;

Η Ελλάδα στη μαύρη λίστα της Ε.Ε. με κοινωνικές και υλικές στερήσεις

Νέα ένταση στις σχέσεις Σόφιας-Σκοπίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα