ΑΘΗΝΑ
22:32
|
22.09.2024
Το περιστατικό με τον άνδρα που απειλεί να αυτοκτονήσει βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο σημείο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, και διαπραγματευτής. Εκκενώνεται το υπουργείο Ανάπτυξης.
Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αχαρνών, λόγω αστυνομικής επιχείρησης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας λόγω σοβαρού περιστατικού με άνδρα που απειλεί να ανατιναχτεί με φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στην οδό Αχαρνών, είχε ανέβει στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και απειλούσε τους παριστάμενους με μαχαίρια. Εδώ και ώρα όμως, ο ίδιος απειλεί να ανατιναχθεί με φιάλη υγραερίου. Μέλη της ΕΚΑΜ επιχειρούν στην πολυκατοικία για να διαχειριστούν την κατάσταση. Ο 28χρονος, ο οποίος φέρεται να κατάγεται από την Παλαιστίνη και όχι από τη Συρία -όπως είχε αρχικά διαρρεύσει- βρίσκεται ακόμα στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες μεταξύ άλλων από ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στην περιοχή βρίσκονται τα ΤΕΕΜ και άνδρες της ΕΚΑΜ. Σημειώνεται πως δίπλα από την πολυκατοικία, η οποία έχει εκκενωθεί, βρίσκεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο επίσης εκκενώνεται.

Σε ισχύ τέθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, κλειστή είναι η οδός Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα