ΑΘΗΝΑ
20:24
|
22.09.2024
Μετά από επέμβαση των ΕΚΑΜ ο νεαρός που απειλούσε να αυτοκτονήσει σε μπαλκόνι της οδού Αχαρνών ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομονοίας.
Ο 28χρονος στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυκατοικίας της Αχαρνών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη ο 28χρονος Παλαιστίνιος, που από το πρωί είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια ότι θα ανατινάξει φιάλη υγραερίου.

Νωρίς το πρωί ο 28χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι κρατώντας μαχαίρια και απειλώντας ότι θα πηδήξει στο κενό. Αργότερα, ο νεαρός βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας μια φιάλη υγραερίου λέγοντας ότι θα της βάλει φωτιά για να εκραγεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πυροσβεστικές ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να τον καθησυχάσει και να τον πείσει να παραδοθεί.

Μετά από επέμβαση των ΕΚΑΜ ο νεαρός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομονοίας.

Τόσο η πολυκατοικία, όσο και το παρακείμενο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εκκενώθηκαν προληπτικά ενώ διεκόπη για κάποιες ώρες και η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της οδού Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη, που πλέον έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 28χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα, και πριν από λίγες μέρες είχε επίσης απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει και μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα