ΑΘΗΝΑ
05:41
|
20.09.2024
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει 1-3 Νοεμβρίου, ενώ η εκλογή προέδρου 24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα γίνει 1-3 Νοεμβρίου ενώ η εκλογή προέδρου 24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Στο τραπέζι είχε πέσει και η πρόταση για άμεση προσφυγή σε εκλογές, με τον Παύλο Πολάκη να δηλώνει προσερχόμενος στη συνεδρίαση ότι «το αργότερο που πρέπει να γίνουν οι εκλογές είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφούσα τάση πρότεινε, αρχικά, να διεξαχθεί συνέδριο 7-10 Νοεμβρίου και εκλογή νέου προέδρου την 1η Δεκεμβρίου.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Τρεις ημέρες μετά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής, που είχε ως αποτέλεσμα την καθαίρεση Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου, και αφού παραιτήθηκαν συνεργάτες του, ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τις επόμενες κινήσεις του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα