ΑΘΗΝΑ
03:38
|
18.09.2024
Οι δύο γονείς δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή μετά το σοβαρό τραυματισμό από μεθυσμένο οδηγό στη Θέρμη.
Το ΙΧ που έπεσε πάνω στο ζευγάρι τουριστών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μάχη να κρατηθούν στη ζωή δίνουν οι Βέλγοι τουρίστες, γονείς ενός δίχρονου παιδιού που παρασύρθηκαν μαζί με το παιδί τους, σήμερα το πρωί από το Ι.Χ. 46χρονου μεθυσμένου οδηγού στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Τόσο ο 37χρονος πατέρας, όσο και η 34χρονη σύζυγός του, που διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το  παιδί, που τη στιγμή της παράσυρσης βρισκόταν στο παιδικό καροτσάκι, νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή.

Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως επρόκειτο για ζευγάρι τουριστών από το Βέλγιο που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για διακοπές.

Αύριο, Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οδηγός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση. Ωστόσο, οι κατηγορίες αυτές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών και το αποτέλεσμα της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση κρατικής τρομοκρατίας η επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο λέει ο Σνόουντεν

Νέο έγκλημα σε βάρος εργατών η φωτιά στη Motor Oil, λέει το ΚΚΕ

Αναζητούν ύποπτο εμπρηστή που άναψε φωτιά στη βουλή της Ρουμανίας

Ισραηλινή υβριδική επίθεση στο Λίβανο: Τουλάχιστον 9 νεκροί και 2.800 τραυματίες από εκρήξεις βομβητών, pagers (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα