ΑΘΗΝΑ
19:09
|
17.09.2024
Από το πρωί ως απόψε ο ισραηλινός στρατός σκότωσε σε επιθέσεις στις πόλεις Τουμπάς και Τουλκαρέμ οκτώ νεαρούς Παλαιστίνιους.
Μετά από ισραηλινή επίθεση στη Βόρεια Δυτική Όχθη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ισραηλινός στρατός συνέχισε και σήμερα τις εισβολές και τις (από αέρος και εδάφους) επιθέσεις στις πόλεις Τουμπάς και Τουλκαρέμ της Βόρειας Δυτικής Όχθης προκαλώντας από νωρίς σήμερα το πρωί ως απόψε συνολικά το θάνατο οκτώ νεαρών Παλαιστινίων.

Το πρωί σήμερα ανακοινώθηκε ο θάνατος πέντε νεαρών Παλαιστινίων στο Τουμπάς, κοντά στο γνωστό τέμενος της πόλης Al-Tawhid.

Οι πέντε νεαροί Παλαιστίνιοι που δολοφονήθηκαν σήμερα στο Τουμπάς

Αργότερα, ανακοινώθηκε η δολοφονία άλλων τριών νεαρών Παλαιστινίων στην πόλη Τουλκαρέμ από ισραηλινό, τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος που βομβάρδισε ΙΧ αυτοκίνητο στην ανατολική συνοικία Άκταμπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα West Bank Observer, τα τρία θύματα επέβαιναν στο αυτοκίνητο που βομβαρδίστηκε.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA, από τις 28 Αυγούστου ως σήμερα, ο ισραηλινός στρατός έχει σκοτώσει στη διάρκεια εισβολών σε πόλεις και χωριά της Βόρειας Δυτικής Όχθης 48 Παλαιστίνιους, εκ των οποίων οι 21 δολοφονήθηκαν στην Τενίν, οι 10 στην Τουλκαρέμ, οι 13 στο Τουμπάς, τρεις στη Χεβρώνα και ένας στη Ναμπλούς.

Από τις 7 Οκτωβρίου στη Δυτική Όχθη έχουν δολοφονηθεί από επιθέσεις του στρατού και Εβραίων εποίκων τουλάχιστον 701 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων τα 159 παιδιά, 10 γυναίκες και εννιά ηλικιωμένοι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή υβριδική επίθεση στο Λίβανο: Τουλάχιστον 9 νεκροί και πάνω από 2.800 οι τραυματίες από εκρήξεις βομβητών, pagers

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Ο χρόνος τελείωσε-Πάρτε πίσω τις λαμαρίνες

Στην Αίγυπτο από σήμερα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν

Αρνητικός ο αντίχτυπος του Brexit

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα