ΑΘΗΝΑ
01:40
|
18.09.2024
Δήλωσε «παρών» στις εξελίξεις, αφού προηγουμένως έκανε λόγο για «εκτροπή» και «απίστευτες προβοκάτσιες».
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη σιωπή του έλυσε απόψε με παρέμβαση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας «παρών» στις εξελίξεις, αφού προηγουμένως έκανε λόγο για «εκτροπή» και «απίστευτες προβοκάτσιες».

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης αποδοκιμάζοντας τις αποψινές εκδηλώσεις πολιτών στην Κουμουνδούρου.

«Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας», πρόσθεσε και κάλεσε τους υποστηρικτές του να μετατρέψουν «την οργή σας σε δημιουργία». «Είμαι εδώ», κατέληξε προμηνύοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Μία ώρα πριν την ανάρτηση του Κασσελάκη ξεκίνησε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με απόφαση της Γραμματέας Ράνια Σβίγγου καθώς έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα συζήτηση στο κόμμα για το εάν έπρεπε να απομακρυνθεί άμεσα ο Στέφανος Κασσελάκης από την προεδρία του κόμματος ή έπρεπε να παραμείνει μέχρι την πραγματοποίηση έκτακτου κομματικού συνεδρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση κρατικής τρομοκρατίας η επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο λέει ο Σνόουντεν

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Σύνοδο για το Μέλλον του ΟΗΕ

Νέο έγκλημα σε βάρος εργατών η φωτιά στη Motor Oil, λέει το ΚΚΕ

Αναζητούν ύποπτο εμπρηστή που άναψε φωτιά στη βουλή της Ρουμανίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα