ΑΘΗΝΑ
09:23
|
21.09.2024
Η αστυνομία του Νάσιβιλ, Τενεσί, ευχαρίστησε και έπλεξε το εγκώμιο του ροκ σταρ για τη βοήθεια που προσέφερε σε μια εμφανώς «ταραγμένη» γυναίκα.
Τζον Μπον Τζόβι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το εγκώμιο του θρύλου της ροκ Τζον Μπον Τζόβι -frontman του συγκροτήματος Bon Jovi-έπλεξε η αστυνομία του Νάσβιλ, καθώς ο τραγουδιστής κατάφερε να βοηθήσει και να αποτρέψει μια «ταραγμένη» γυναίκα να πέσει στο κενό από πεζογέφυρα της πρωτεύουσας του Τενεσί των ΗΠΑ.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Νάσβιλ δημοσιοποίησε επίσης ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον τραγουδιστή να περπατάει μαζί με μια άλλη γυναίκα στη μέση της πεζογέφυρας το βράδυ της Τρίτης 10/9. Στη συνέχεια ο 62χρονος Τζον Μπον Τζόβι πλησιάζει στα κάγκελα και φαίνεται να αρχίζει να μιλάει στη γυναίκα, η οποία βρισκόταν έξω από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας κοιτάζοντας το κενό.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ροκ σταρ της μίλησε και τη βοήθησε μαζί με άλλους να περάσει πίσω από τα κάγκελα της πεζογέφυρας. «Χρειάζεται βοήθεια από όλους για να είμαστε ασφαλείς», σχολίασε ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας του Νάσβιλ μετά το περαστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα social media o Τζον Μπον Τζόβι βρισκόταν στο Νάσβιλ για τα γυρίσματα ενός μουσικού βιντεοκλίπ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις, τοπικές βροχές ή καταιγίδες

Η πόλη αλλάζει μαζί με τη σεξουαλικότητα

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα