ΑΘΗΝΑ
12:16
|
18.09.2024
Στο κόκκινο η ένταση εντός και εκτός των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποψινή, έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκίνησε μετά τις 20.00 στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα δίχως να αποκλείεται, με κάποιο τρόπο, η τοποθέτηση του τέως προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, μέσω ανακοίνωσης για τις επόμενες κινήσεις του, καθώς φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά την προεδρία.

Μικρή ομάδων πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί απόψε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, το σημείο, αποδοκίμασαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Όλγα Γεροβασίλη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης με απαξιωτικές και υβριστικές εκφράσεις.

Την απόφαση για την έκτακτη συνεδρίαση της Π.Γ. είχε ανακοινώσει εκτάκτως νωρίτερα η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, καθώς ορισμένα στελέχη θεώρησαν αντικαταστατική την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7-8 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας 163 μέλη της Κ.Ε ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής του αρχηγού του κόμματος, έναντι 120 που αντιτάχθηκαν και 2 που έριξαν λευκό.

Υπενθυμίζεται πως (εκτός απροόπτου) η επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστεί για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βουλή: Την άρση ασυλίας του Βασίλη Στίγκα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας

Στην Αίγυπτο o Άντονι Μπλίνκεν

Στην Αθήνα σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ξεκινά το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Πάρκο Τρίτση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα