ΑΘΗΝΑ
03:16
|
19.09.2024
Μέσω Ίντερνετ θα κάνουν τα ειδικά μαθήματα οι μαθητές του Γυμνασίου της Γαύδου. Η κυβέρνηση επιχαίρει θεωρώντας το επιτυχία.
Τηλεκπαίδευση στη Γαύδο, παρουσία του υπουργού Παιδείας, και του πρωθυπουργού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τηλεκπαίδευση θα κάνουν τα μαθήματα ειδικοτήτων οι μαθητές του Γυμνασίου της Γαύδου καθώς το υπουργείο Παιδείας επέλεξε να προσλάβει  για το σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ακριτικού νησιού μόνον τρεις καθηγητές βασικών μαθημάτων.

Τα άλλα μαθήματα, όπως ανέφερε σήμερα… «πανηγυρικά» ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης σε σύνδεση με τους καθηγητές ειδικοτήτων του Γυμνασίου της Χώρας των Σφακίων.

«Υλοποιούμε την εντολή του ελληνικού λαού, κάθε παιδί να έχει πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση» ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης με αφορμή τη σημερινή σύνδεση του πρωθυπουργού και του ίδίου με τη Γαύδο όπου ξεκίνησε τη λειτουργία της η πρώτη «αυτόνομη τάξη».

Και συνέχισε:

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, φέτος στη Γαύδο θα διδάσκουν με φυσική παρουσία τρεις εκπαιδευτικοί βασικών ειδικοτήτων. Τα υπόλοιπα μαθήματα θα διδάσκονται ψηφιακά, μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, από καθηγητές του Γυμνασίου της Χώρας Σφακίων».

Ο υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε με αυτή την αφορμή πως τη σχολική χρονιά 2025-2026 θα αποκτήσουν «αυτόνομη τάξη» και οι Αρκιοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα