ΑΘΗΝΑ
13:42
|
21.09.2024
Πρώην σύζυγος επιτέθηκε άγρια στη μητέρα του παιδιού τους, μπροστά στα μάτια του γιου του και περαστικών. Μετά συνελήφθη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκαλεί το νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά με δράστη έναν πρώην σύζυγο 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου που την ξυλοκόπησε άγρια, έξω από το Δημαρχείο Αποκορώνου, στην προσπάθεια να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της με τη δικαιολογία πως ήθελε να το πάει στον νηπιακό σταθμό.

Το Δημαρχείο Αποκορώνου Χανίων

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα αρνήθηκε και όταν προσπάθησε να τον αποτρέψει, εκείνος την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια και την κλώτσησε δυνατά στο ένα πόδι.

Το παιδί έτρεξε να γλιτώσει…

Μπροστά στη βίαιη αντιπαράθεση των δυο γονιών, το έντρομο αγοράκι έτρεξε να σωθεί αλλά πετάχτηκε στη μέση του δρόμου και παραλίγο να το χτυπήσει αυτοκίνητο, εάν ο οδηγός του Ι.Χ. δεν διατηρούσε την ψυχραιμία του και δεν είχε γρήγορα αντανακλαστικά.

Συνάδελφοι δημοτικοί υπάλληλοι της γυναίκας έσπευσαν να τη σώσουν από τα χέρια του νταή, πρώην συζύγου της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Κρήτης αναφέρουν πως ο άνδρας είχε χτυπήσει βίαια την πρώην σύζυγό του και στο παρελθόν.

Ο νταής πρώην σύζυγος συνελήφθη, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας, και θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μιχάλης Κατρίνης: Ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα το ζωντάνεμα της επαρχίας

Ρωσία: Ανακαλύφθηκε ταφικό μνημείο από την μέση Νεολιθική περίοδο

Ιαπωνία: Δεκάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών

Σρι Λάνκα: Πρώτες εκλογές μετά την απομάκρυνση Προέδρου το 2022

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα