ΑΘΗΝΑ
12:20
|
18.09.2024
Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν με επιτυχία ρουκέτες σε δύο ξεχωριστά πυρά νωρίς το πρωί του Σαββάτου.
Αποτελέσματα της πυραυλικής επίθεσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν με επιτυχία ρουκέτες σε δύο ξεχωριστά πυρά νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια των οποίων περισσότερες από 55 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στο ισραηλινό έδαφος από τον Λίβανο.

Νωρίτερα, στις 8:17 π.μ., σειρήνες ρουκετών ήχησαν σε πολλές ισραηλινές πόλεις και κωμοπόλεις στο Βορρά, μεταξύ των οποίων οι Safed, Dishon, Malkia, Hukok και Kahal.

Οι IDF επιβεβαίωσαν αργότερα ότι κατά τη διάρκεια αυτού του προηγούμενου μπαράζ, περίπου 20 ρουκέτες πέρασαν από το Λίβανο στο Ισραήλ.

Ένα δεύτερο, περίπου 35 ρουκετών, μπαράζ εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου γύρου σειρήνων που ήχησαν γύρω στις 9:00 π.μ. στο Eifelet, Dishon, Rosh Pnina και σε άλλες τοποθεσίες στην Άνω Γαλιλαία.

Ενώ οι IDF επιβεβαίωσαν ότι αναχαίτισαν κάποιες από τις ρουκέτες κατά τη διάρκεια και των δύο μπαράζ, εκείνες που δεν αναχαιτίστηκαν φέρεται να έπεσαν σε ανοιχτές περιοχές.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ως αποτέλεσμα των επιθέσεων.

Το ραδιόφωνο του στρατού του Ισραήλ, ωστόσο, ανέφερε ότι ως αποτέλεσμα των επιθέσεων, ξέσπασαν αρκετές πυρκαγιές σε ανοιχτές περιοχές κοντά στο Σαφέντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσική Σκακιστική Ομοσπονδία: Να μην μετατραπούν οι σκακιέρες σε πεδίο μάχης

Τραυματίστηκε και ο πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο από την έκρηξη των βομβητών

Βουλή: Την άρση ασυλίας του Βασίλη Στίγκα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας

Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τον Νίγηρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα