ΑΘΗΝΑ
20:06
|
18.09.2024
Το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την αξία αγοράς, ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια.
Αδρανή «κρυπτοπορτοφόλια»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την αξία αγοράς, ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια, φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα τα 60.660 δολάρια στις συναλλαγές του Σαββάτου

Η άνοδος αντανακλά την αντιστροφή των απωλειών του Σεπτεμβρίου εν μέσω φόβων για την αποδυνάμωση της αμερικανικής οικονομίας.

Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε την Παρασκευή, φθάνοντας τα 60.770 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδό της από τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς οι έμποροι έγιναν αισιόδοξοι ότι η επόμενη συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ μπορεί να αποφέρει μια μεγάλη μείωση των επιτοκίων. Τα κέρδη διατηρήθηκαν μέχρι την ώρα του Τύπου, με το Bitcoin να σημειώνει άνοδο 3,27% τις τελευταίες 24 ώρες στα 59.835 δολάρια.

Τα κέρδη διατηρήθηκαν μέχρι την ώρα του Τύπου με το Bitcoin να αυξάνεται κατά 3,27% τις τελευταίες 24 ώρες στα 59.835 δολάρια.

Καθώς το Bitcoin άγγιξε το όριο των 60.000 δολαρίων, η πλατφόρμα ανάλυσης on-chain Lookonchain ανέφερε ότι επτά πορτοφόλια που ήταν αδρανή για πάνω από ένα χρόνο και πιθανότατα ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη κατέθεσαν 203 BTC αξίας 12,18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Binance πριν από μερικές ώρες για κέρδος 6,89 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σάλος με τα πανάκριβα χαλιά στο γραφείο της Κεφαλογιάννη από τη Δέσποινα Μοιραράκη

Συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και TotalEnergies για την προμήθεια LNG

Συμφωνία για την επαναεριοποίηση LNG στην Αλεξανδρούπολη έκλεισε αμερικανική εταιρεία

Πέφτει ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη, αλλά στην Ελλάδα τραβά ξανά την ανηφόρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα