ΑΘΗΝΑ
00:53
|
19.09.2024
Στην ανάκληση του πληρεξουσίου στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη προχώρησε ο κ. Κασσελάκης. Η Κουμουνδούρου απάντησε ότι η πράξη αυτή «δεν είναι επί της ουσίας τίποτα».
Ο Στ. Κασσελάκης ανακάλεσε το πληρεξούσιο προς τον Χρ. Μαυροκεφαλίδη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ανάκληση του πληρεξουσίου που είχε δώσει στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχει προχωρήσει από την περασμένη Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το δελτίο Τύπου του νομικού συμβούλου του κ. Κασσελάκη, Χαράλαμπου Πελέκη, το οποίο δόθηκε χθες Κυριακή 15/9 στη δημοσιότητα αναφέρει:

Με δεδομένο ότι ο κ. Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον πληροφόρηση από τα όργανα του κόμματος για ενέργειες και αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα του κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να έχει πλέον και την οποιαδήποτε ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε από την Παρασκευή 13.9.2024 το πληρεξούσιο προς τον κ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

Αθήνα 15.9.2024

Ο Νομικός Σύμβουλος του κ. Στέφανου Κασσελάκη

Χαράλαμπος Πελέκης

Μετά από αυτή την κίνηση αναλυτές σχολίασαν ότι «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιχειρεί να βάλει «μπλόκο» σε αποφάσεις για τα οικονομικά του κόμματος.

«Δεν υπάρχει νομικό κενό» σχολίαζαν πάντως πηγές της Κουμουνδούρου, ενώ και ο Νίκος Παππάς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στην 88η ΔΕΘ ως πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε πως «όλα τα αξιώματα είναι ανακλητά, και του προέδρου».

Δεν νοείται, ότι το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ θα προέβλεπε μία εντολή η οποία δεν υπόκειται σε έλεγχο. Η Πολιτική Γραμματεία έκανε μία διαδικασία χωρίς καμία ένσταση και έφερε ένα αποτέλεσμα. Θα σεβαστούμε όλοι το καταστατικό και θα προχωρήσουμε σε νέα εκλογή, συμπλήρωσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Σχέδιο για τον Μπάιντεν καταστρώνει ο Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα