ΑΘΗΝΑ
01:00
|
19.09.2024
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου, Ντίνος Καρύδης.
Ο Ντίνος Καρύδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο σπουδαίος ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου, Ντίνος Καρύδης.  Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση του ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Αγαπημένε μου φίλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανιψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.., Καλό ταξίδι λατρευτε μας Ντινάκο και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα 27 Οκτωβρίου του 1938. Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Ως αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε σύντομα την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Επίθεση χάκερς στην πλατφόρμα Χ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα