ΑΘΗΝΑ
01:13
|
19.09.2024
Θύελλα κατά του Ίλον Μασκ με κατηγορίες για πρόκληση σε βία προκάλεσε σχόλιό του για την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόνλαντ Τραμπ.
Διέγραψε την ανάρτησή του και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύελλα προκάλεσε μία ατυχής ανάρτηση του Ίλον Μασκ στο X, σχετικά με τη νέα δολοφονική απόπειρα κατά του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών στις προσεχείς προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη στο X που αναρωτήθηκε «Γιατί θέλουν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ;», ο Μασκ έγραψε: «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα emoji μιας σκεπτόμενης φατσούλας.

Η κριτική ήρθε γρήγορα, με τους χρήστες του X να κατηγορούν τον Μασκ, ένθερμο υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, για υποκίνηση βίας και πυροδότηση διχασμού.

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος έχει 197 εκατομμύρια ακόλουθους στο X, λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτησή του.

«Λοιπόν, ένα μάθημα που πήρα είναι ότι μόνο και μόνο επειδή λέω κάτι σε μια ομάδα και γελούν, δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι τόσο ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο X», έγραψε προσπαθώντας να διασκεδάσει τον θόρυβο που προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση.

«Όπως αποδείχτηκε, τα αστεία είναι πολύ λιγότερο αστεία εάν οι άνθρωποι δεν ξέρουν σε τι πλαίσιο λέγονται και είναι διατυπωμένα γραπτώς», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο τη νέα σεζόν

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο με το Λίβανο, μετά το νέο κύμα εκρήξεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα