ΑΘΗΝΑ
15:57
|
19.09.2024
«Κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο» κατήγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε για το θέμα του «bullying» από τον Στέφανο Κασσελάκη στο Open.

«Κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο» κατήγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου την Τετάρτη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN σημείωσε: «Εξακολουθώ να καλώ τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται, διότι το θράσος σε συνδυασμό με την δειλία μας κάνουν έναν θρασύδειλο».

Σε σχέση με το «πολιτικό», όπως διευκρίνισε, «bullying» που έχει δεχθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί το περιεχόμενο ενός μηνύματος που είχε λάβει από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε και τι του απάντησε στη συνέχεια.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος αν επιθυμεί μπορεί να το πράξει.

Το σημαντικό είναι ότι ένας πολιτικός αρχηγός επιθυμεί να εκμαιεύσει διαφορετικές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του, με τρόπο που δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Του απάντησα ότι θα πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει bullying επειδή λέω τα αυτονόητα, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τότε τον φοβήθηκα, ούτε σήμερα» συμπλήρωσε.

«Ουδέποτε έχω ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία. Ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που κρύβεται πίσω από θρασύτατες επιθέσεις», ανέφερε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χτύπημα σε σημαντικό κέντρο επικοινωνιών της Ουκρανίας ανέφερε η Μόσχα

«Μηδενική ανοχή» στους παραβάτες του ΚΟΚ υπόσχεται η ΕΛΑΣ

Γιατί τώρα η νέα πρόταση από το Ισραήλ για εκεχειρία και ομήρους;

SOS Μαίναλο: Αρνητική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας για τις ανεμογεννήτριες σε 4 βουνά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα