ΑΘΗΝΑ
21:16
|
19.09.2024
Την πρόκριση στον τελικό του 3ου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League διεκδικεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ρουμανική Οραντέα.
Τις διεθνείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ξεκινά, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις διεθνείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ξεκινά σήμερα, Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ρουμανική Οραντέα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του 3ου προκριματικού τουρνουά του Basketball Champions League, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Με νίκη, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θα προκριθεί στον τελικό του 3ου προκριματικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ της τουρκικής Αλιαγκά Πετκιμσπόρ και της γαλλικής Σολέ.

Εάν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν και στον τελικό του 3ου προκριματικού τουρνουά, θα ενταχθούν στον 2ο όμιλο της κανονικής περιόδου του BCL, τον οποίο συμπληρώνουν η Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία), η Οστάνδη (Βέλγιο) και η Κινγκ Σέτσιν (Πολωνία).

Σε περίπτωση ήττας ο δικέφαλος του Βορρά εγκαταλείπει το BCL, ωστόσο έχει ενημερώσει τη FIBA ότι θα συνεχίσει στο FIBA Europe Cup, όπου στον 9ο όμιλο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τις Πόρτο (Πορτογαλία), Σόλνοκι (Ουγγαρία) και Λίμπουργκ (Βέλγιο).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Πεντάμηνος αποκλεισμός του τζουντόκα Μάιντοβ επειδή έκανε τον σταυρό του

Έφυγε από τη ζωή ο «Τοτό όλων των Ιταλών», Σαλβατόρε Σκιλάτσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα