ΑΘΗΝΑ
19:29
|
23.09.2024
Η μισοφαγωμένη σοκολάτα του Βρετανού στρατιώτης του 1900 θα δημοπρατηθεί σχεδόν άθικτη για πάνω από 1.000 δολάρια
Δημοπρασία σοκολάτας ετών... 124
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μισοφαγωμένη σοκολάτα από το μακρινό 1900 που θα πωληθεί το 2024!

Ένας Βρετανός στρατιώτης λοιπόν, που υπηρετούσε στο εξωτερικό το 1900 έστειλε μια βρετανική σοκολάτα ως δώρο στη σύζυγό του… 124 χρόνια αργότερα, η σοκολάτα είναι ακόμα σχεδόν άθικτη και πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία για πάνω από 1.000 δολάρια, αναφέρει το SWNS.

Το γλυκό Rowntree στάλθηκε από τον στρατιώτη Τσαρλς Πλατς του 2ου Τάγματος του Συντάγματος Yorkshire στη σύζυγό του «Μαρθ», σύμφωνα με το nypost. 

Το γλυκό δώρο συνοδευόταν από ένα σημείωμα που έγραφε: «Μαρθ, ελπίζω ότι θα το πάρεις αυτό κατευθείαν από τον τρυφερό σύζυγό σου Τσάρλι. Μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις».

Η μπάρα σοκολάτας θα πωλείται μαζί με το σημείωμα του Τσαρλς, ένα κουτί με τη βασίλισσα Βικτωρία και δύο μετάλλια από τη στρατιωτική θητεία του Πλατς, το μετάλλιο της βασίλισσας για τη Νότια Αφρική και το μετάλλιο γενικής υπηρεσίας για την Ινδία.

«Ένα μέρος της σοκολάτας, όπως φαίνεται, η Μαρθ το απόλαυσε, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος παραμένει σε αυτό το ειδικό κουτί», σημείωσε ένας δημοπράτης του οίκου Baldwin’s, ο οποίος χειρίζεται την πώληση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλιφόρνια: Μηνύει την ExxonMobil για την παγκόσμια ρύπανση

Ινδία: Οκτώ νεκροί και τραυματίας από κεραυνό

Νέος σεισμός στο Άγιο Όρος μεγέθους 3,7 Ρίχτερ

‘Ενας τραυματίας από ανταλλαγές πυρών στο κέντρο της Αθήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα