ΑΘΗΝΑ
22:53
|
24.09.2024
Το ντιμπέιτ είναι μεταξύ των Ν.Ανδρουλάκη, Π. Γερουλάνο, Ν. Γιαννακοπούλου, Ά. Διαμαντοπούλου, Χ. Δούκας και Μ. Κατρίνη.
Στούντιο της ΕΡΤ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε μία προσπάθεια να πείσει ο καθένας τα μέλη του κόμματος για τις θέσεις και τις προτάσεις του ενόψει των κομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Το ντιμπέιτ μεταδίδεται από το τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS1 μέσω του ERTFLIX.

Τις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι όροι της τηλεμαχίας

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης θα αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες που θα αφορούν συγκεκριμένα:

  • 1. Οικονομία – Ανάπτυξη
  • 2. Κοινωνικό κράτος – Νέα γενιά – Δημογραφικό
  • 3. Εξωτερική πολιτική – Άμυνα – Ευρωπαϊκή Ένωση
  • 4. Κράτος – Θεσμοί – Αυτοδιοίκηση
  • 5. Κλιματική κρίση – Πολιτική προστασία – Ενεργειακή μετάβαση
  • 6. ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90 δευτερόλεπτα.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα και κάθε απάντηση τα 30 δευτερόλεπτα.

Κάθε υποψήφιος και υποψήφια θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίου και υποψήφιας, χρονικής διάρκειας έως 90 δευτερολέπτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επίθεση κοντά στο Ταρτούς της Συρίας

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι δικηγόροι της Αθήνας

Δημοσκόπηση CNN: Ένας πόντος διαφορά για Κάμαλα-Τραμπ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παρέμεινε για άλλη μια φορά άβουλος μπροστά στον Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα