ΑΘΗΝΑ
11:44
|
24.09.2024
Μετά το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Θα εγκαινιάσει τις νέες εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης στις οποίες θα στεγάζεται ο Οργανισμός «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Θεσσαλονίκη φτάνει σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, που χθες βρέθηκε στο Κιλκίς για τους εορτασμούς των 100 ετών της εκεί Μητρόπολης.

Στη συμπρωτεύουσα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εγκαινιάσει τις νέες εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης στις οποίες θα στεγάζεται ο Οργανισμός «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη», σε κτήριο που παραχωρήθηκε από την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή των Βλατάδων.

Ο Παναγιώτατος το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συμμετάσχει σε πανηγυρική Εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, για τη συμπλήρωση εκατό ετών από την ίδρυση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πατριαρχείο στο Κίεβο ζητά από το Φανάρι ο Ζελένσκι

Αυτόνομο μουσουλμανικό κρατίδιο στο κέντρο των Τιράνων ιδρύει ο Ράμα

Εμίρ Κουστουρίτσα: Παρουσίαση ταινίας για τις διώξεις των Ορθοδόξων στην Ουκρανία

Χριστοφόρος Παπουλάκος: Ένας αντιεξουσιαστής άγιος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα