ΑΘΗΝΑ
22:58
|
25.09.2024
Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία.
Μαρινέλλα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατέρρευσε στη σκηνή το βράδυ της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, ενώ τραγουδούσε η 86χρονη επιφανής τραγουδίστρια Μαρινέλλα στο πλαίσιο της συναυλίας που είχε προγραμματίσει απόψε στο Ηρώδειο.

Η ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της την ώρα της μουσικής παράστασης, στο τρίτο μόλις τραγούδι με τίτλο: «Τα λόγια είναι περιττά». Η κατάρρευσή της πάνω στη σκηνή άφησε άναυδους τους εκατοντάδες θεατές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τη συναυλία της.

Ως εκ τούτου, η συναυλία ακυρώθηκε και η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Υγεία, με συμπτώματα εγκεφαλικού, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια νοσηλεύεται έκτοτε με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο «Υγεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα, που υπέφερε πριν την έναρξη της συναυλίας από ισχυρό πονοκέφαλο, ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε κάποια επικοινωνία με συνεργάτες της.

Στο νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπές στα δρομολόγια του ΟΣΕ λόγω 24ωρης απεργίας στις 26/9

ΕΟΔΥ για Ιό του Δυτικού Νείλου: 12 κρούσματα και τρεις νεκροί σε μια εβδομάδα

Φλόριντα: Εκκενώνουν τα παράλια χιλιάδες κάτοικοι λόγω τυφώνα

ΣΕΑ κατά Βυζαντινού Μουσείου λόγω γάμου οικογένειας Γλύξμπουργκ: Καλεί σε διαμαρτυρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα