ΑΘΗΝΑ
04:16
|
28.09.2024
Ήττα 3-1 από τη Γαλατασαράι για τον ΠΑΟΚ. Στη Λυών παίζει απόψε ο Ολυμπιακός.
Καλή εμφάνιση, αλλά ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με 3-1 έχασε από την Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ, στο «Αλί Σαμί Γιεν» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του UEFA Europa League, παρά την καλή του εμφάνιση.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα που στο 48ο λεπτό, προσπαθόντας να αποκρούσει κεφαλιά του Οσίμεν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67’ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά οι παίκτες της Γαλατασαράι «καθάρισαν» τον αγώνα με δύο ακόμα τέρματα των Γιουνούς Αγκιούν (75’) και Μάουρο Ικάρντι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεζ (Ισπανία)
Κίτρινες: Αϊχάν – Οζντόεφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουβέντς, Αϊχάν (84’ Γέλερτ), Σάντσες, Μπαρντακτσί, Τζέικομπς, Σαρά, Τορέιρα, Γιλμάζ (88’ Μπατσουαγί), Μέρτενς (78’ Ντεμιρμπάι), Αγκιούν (88’ Κουτλού), Οσιμέν (78’ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Καμαρά (81’ Μπακαγιόκο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (71’ Τισουντάλι).

Πρεμιέρα σήμερα και για τον Ολυμπιακό

Μία ημέρα μετά τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα στη League Stage του Europa League, «με το δεξί» όπως ελπίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά.

Στον πρώτο επίσημο εφετινό ευρωπαϊκό αγώνα τους οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν στις 10 το βράδυ στο «Groupama Stadium» στη Γαλλία από τη Λιόν ως Κυπελλούχοι Ευρώπης, με στόχο να φύγουν από τη Γαλλία με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μασούρα και Μαρτίνς, ενώ στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν Ρέτσος, Κωστούλας και Μουζακίτης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στη League Phase του Europa League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα