ΑΘΗΝΑ
19:20
|
01.10.2024
Αντιμαχίες προκαλεί ο καθορισμός εισιτηρίου 15 ευρώ μεταξύ των μελών του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών.
Από την αφίσα για την συναυλία της 11ης Οκτώβρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξηγήσεις για τους λόγους που ανάγκασαν τον Σύλλογο συγγενών θυμάτων των Τεμπών να ορίσει το εισιτήριο της επικείμενης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο που προγραμματίζεται για τις 11 Οκτωβρίου 2024 στα 15 ευρώ έδωσε σήμερα με βιντεοσκοπημένη ανάρτησή της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Μαρία Καρυστιανού.

Εξήγησε πως η συναυλία διοργανώνεται  σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα κονδύλια για τη συνέχιση χρηματοδότησης των προσπαθειών για «επιθετική νομική γραμμή» του συλλόγου στο εξωτερικό σε συνεργασία με νομικά γραφεία.

«Γνωρίζουμε τα οικονομικά μεγέθη που απαιτούνται για τον αγώνα αυτόν και που δυστυχώς δεν είμαστε στην οικονομική κατάσταση που μπορούμε να τον στηρίξουμε. Παρά ταύτα δεν δεχόμαστε αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη για τη δικαίωση του αγώνα μας. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να κάνουμε την συναυλία για να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες στο εξωτερικό…» ανέφερε σε μήνυμά της σε μία προσπάθεια να απαντήσει στις αντιδράσεις του έτερου μέλους του συλλόγου, Νίκου Πλακιά, που είναι ο πατέρας των δίδυμων Χρύσης και Θωμαΐδας  που σκοτώθηκαν στα Τέμπη  μαζί με την ανιψιά του, Αναστασία.

Ο Νίκος Πλακιάς αντιτάχθηκε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης με εισιτήριο λέγοντας πως υπάρχουν πολλές οικογένειες θυμάτων που δεν θέλουν εκδηλώσεις με οικονομικό  αντίτιμο.

Ο Πλακιάς ανέφερε πως μελετά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα προς του καλλιτέχνες που έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Στο μήνυμά της Μαρία Καρυστιανού αναφέρει:

«Θέλαμε εκείνη την μέρα, όλοι να βγούμε να τραγουδήσουμε για τα παιδιά. Εκείνη την μέρα θέλαμε η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά.

Ήταν μια μέρα αγάπης, μια μέρα σύμπνοιας,  και ομαδικότητας και συλλογικότητας και είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο.

Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε διάφανοι και ξεκάθαροι και έχουμε αποδείξει πόσο πολύ μας ενδιαφέρει να πετύχει ο αγώνας μας.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καλλιτέχνες που από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και στους καλλιτέχνες που περιμένουν να οργανωθεί η εκδήλωση η οποία έχει μπλοκαριστεί από την κ. Μενδώνη.

Εκείνη τη μέρα ας σταθούμε σ’ αυτό, στο ότι θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τα παιδιά που έφυγαν. Και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τα παιδιά που είναι δίπλα μας και για εμάς τους ίδιους που επιθυμούμε μία καλύτερη κοινωνία.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μας..»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΕΛΣΤΑΤ: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2023 σε όλες τις περιφέρειες

Μπόρις Τζόνσον: Παραβίασε το πρωτόκολλο αποκαλύπτοντας την αιτία θανάτου της Ελισάβετ

«Γιουχάρισμα» γιατρών στον Γεωργιάδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου (video)

Βόλος: Μαχαίρωσε γατάκι αφού είχε σκοτώσει σκύλο λίγες μέρες πριν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα