ΑΘΗΝΑ
14:35
|
28.06.2026
Ο έμπειρος Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ βλέπει την κόντρα με τις ΗΠΑ σε βάθος χρόνου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για μακρά αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ πρέπει να προετοιμαστεί η Ρωσία δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ, προειδοποιώντας επανειλημμένως την Ουάσιγκτον για την κρίση στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις τους.

Ο Ριαμπκόφ, που είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των εξοπλισμών και τις σχέσεις με την Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι η Μόσχα δεν έχει ψευδαισθήσεις για τις σχέσεις με την Ουάσιγκτον, δεδομένης της «δικομματικής αντιρωσικής συναίνεσης» στις ΗΠΑ. «Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια μακροπρόθεσμη αντιπαράθεση με τη χώρα αυτή. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό από κάθε άποψη» προειδοποίησε.

«Στέλνουμε όλα τα προειδοποιητικά σήματα στον αντίπαλό μας ώστε να μην υποτιμήσει την αποφασιστικότητά μας» ανέφερε αμέσως μετά ο Ριαμπκόφ.

Την περασμένη βδομάδα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση ότι η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν δεχθεί πλήγμα με συμβατικούς πυραύλους και ότι η Μόσχα θα θεωρήσει κοινή επίθεση οποιαδήποτε γίνει εναντίον της με την υποστήριξη μιας πυρηνικής δύναμης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράκ: Συλλήψεις πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διαφθοράς

Θραύσματα ουκρανικού drone προκάλεσαν πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στη νότια Ρωσία

Καταδικάζουν οι αραβικές χώρες την ιρανική επίθεση με drones στο Μπαχρέιν

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα