ΑΘΗΝΑ
13:00
|
03.10.2024
Συναγερμός λόγω διαρροής υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στον οικισμό Διψέλιζα Κερατέας. Αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμούντι.
Διαρροή υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κερατέα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαταστάθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Λαυρίου, από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου έως το ύψος της λεωφόρου Πλάκας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω διαρροής υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στον οικισμό Διψέλιζα Κερατέας. Νωρίτερα, αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμούντι Κερατέας (προς Λαύριο).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου. Πλέον διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφορείο Λαύριου καθώς πριν από λίγο δόθηκε στη κυκλοφορία και το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ νωρίτερα είχε δοθεί και το ρεύμα προς Λαύριο.

Στο σημείο της διαρροής έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, που πραγματοποίησαν διαβροχή για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, νωρίτερα το πρωί, βυτιοφόρο εταιρείας προχώρησε σε γέμισμα των δεξαμενών του πρατηρίου με υγραέριο αλλά λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε η διαρροή και έτσι ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωβαρόμετρο: Με κριτήριο ακρίβεια και οικονομία ψήφισαν οι Έλληνες στις ευρωεκλογές

CIA: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» για Κίνα, Ιράν και Βόρεια Κορέα

Στη Βηρυτό ελληνικό C130 για τον επαναπατρισμό Κυπρίων και Ελλήνων

Οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου συνελήφθησαν στον Προμαχώνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα