ΑΘΗΝΑ
10:35
|
04.10.2024
Στις 8 το βράδυ αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού στη γιορτή στη Ρηγίλλης, για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.
Άγνωστο ακόμα αν θα παραστούν Σαμαράς-Καραμανλής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 8 το βράδυ αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται στη Ρηγίλλης, την παραδοσιακή έδρα της Νέας Δημοκρατίας, για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Με τη φράση «το κόμμα μας προβάλλει, σήμερα, ως η μόνη δύναμη που είναι σε θέση να προσφέρει στον πολίτη σιγουριά και αποτέλεσμα, πρόοδο και ελπίδα για μία καλύτερη ζωή» ο κ. Μητσοτάκης, σε άρθρο του σήμερα τον Ελεύθερο Τύπο, περιγράφει τις προοπτικές της ΝΔ, κάνοντας λόγο για μια πολιτική δύναμη «η οποία, με τη συνεπή της πολιτική, έχει αποκαταστήσει μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν στην αποψινή εκδήλωση θα παραστούν οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε προσωπικά, μέσω τηλεφώνου, παραμερίζοντας την σκληρή κριτική που είχαν ασκήσει οι δύο πρώην πρωθυπουργοί κατά του συνόλου της κυβερνητικής πολιτικής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις αρχές Ιουλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τυνησία: Προεδρικές εκλογές με την αντιπολίτευση στη φυλακή

Εξάρχεια: Συγκέντρωση με ένα σύνθημα-«Να φύγει τώρα το αυθαίρετο από την πλατεία»

Στις 15 Οκτωβρίου το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη-Τατάρ

«Εκλογή αρχηγού από τη βάση»: Πλήγμα σε δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα