ΑΘΗΝΑ
14:31
|
04.10.2024
«Τώρα θα τους πάμε αίμα» κατέληξε το λογύδριο του Σταύρου Μπαλάσκα για τους καταυλισμούς Ρομά στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ.
Ο «αστυνομικός αναλυτής» Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα, θα γίνονται επιχειρήσεις από ειδικές υπηρεσίες, θα δουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους, θα κόψουμε τη ρίζα με τους Αλβανούς που θέλουν να γίνουν καπεταναίοι στην Ελλάδα και να πουλήσουν το χασίσι, θα τα κόψουμε αυτά τα πραγματάκια».

Με αυτά τα λόγια που παραπέμπουν μάλλον σε κάποιον που καλεί σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», κορυφώθηκε το λογύδριο του συστηνόμενου πλέον ως «αστυνομικού αναλυτή» Σταύρου Μπαλάσκα στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική, ο Σταύρος Μπαλάσκας ζήτησε δε την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου ενώ αναφερόμενος στο ότι «υπάρχουν και κάποιοι που φωνάζουν ότι έχουν γεμίσει οι φυλακές», πρόσθεσε, «ε, χτίστε άλλες».

Εντύπωση προκαλεί και η συγκαταβατική στάση των παρουσιαστών προς τις δηλώσεις Μπαλάσκα, ο οποίος έσπευσε να πει στον Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος ανταποκρινόταν καταφατικά, «μας φόβιζαν, σου λέει, άμα βγει ο Οικονόμου τώρα ή αν βγείτε εσείς ή εγώ και μιλήσουμε για τους Ρομά και την εγκληματικότητα θα μας πουν ρατσιστές».

Υπενθυμίζεται πως το 2022, ο Σταύρος Μπαλάσκας, που εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης ως αστυνομικός αναλυτής, είχε υποστηρίξει ανοιχτά και τον αστυνομικό που είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη.

Το πάνελ συμπληρώθηκε από τον επίσης εμφανιζόμενο ως σύμφωνο με τα λεγόμενα Μπαλάσκα δικηγόρο Θεόδωρο Καραγιάννη, και στη συνέχεια μετέβη στο ζήτημα της καταπολέμησης της «ανήλικης παραβατικότητας».

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας-Μήνυμα 112 σε κατοίκους τριών οικισμών

Λεκορνού: Η Ρωσία αποτελεί «τη μεγαλύτερη απειλή για τη Γαλλία», ειδικά στην Αφρική

Μόσχα: Οι Ταλιμπάν βγαίνουν από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Να αναγνωρίζεται η αλλαγή ταυτότητας φύλου που έγινε σε άλλο κράτος της Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα