ΑΘΗΝΑ
16:28
|
05.10.2024
Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μαζί με το «Πόθεν Έσχες» του.
Η Θ. Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στ. Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η υποψηφιότητα συνοδεύεται από 87 υπογραφές και το «Πόθεν Έσχες» του κ. Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προαναγγείλει κάτι σαν… υποψηφιότητα, αναρτώντας βίντεο και σχετική δήλωση στα social media.

Τι δήλωσε η κ. Τζάκρη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη:

Μία συγκυριακή πλειοψηφία του χθες, όχι μόνο ανέτρεψε τον οδικό χάρτη του συνεδρίου που η ίδια είχε ψηφίσει αλλά σήμερα προανήγγειλε ότι το συνέδριο δεν θα χωράνε όλοι. Μετά τις κρυφοφανερές ψηφοφορίες και τηλεφωνικές ψήφους φτάσαμε στο συνέδριο με zoom που θα το χειρίζονται ίδιοι ακριβώς για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του ελληνικού λαού.

Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν το καινούργιο για να γεννηθεί, ότι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη Κυριακή.

Κατέθεσα λοιπόν σήμερα ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής τις 87 συμβολικές υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη και το πόθεν έσχες του. 87 όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν και δηλώνω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη με την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βήμα της ΚΕ ανέβηκε αμέσως μετά η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σχολίασε πως δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων. «Οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος».

Όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Το δημόσιο χρέος της Γαλλίας φτάνει το 113% το δεύτερο τρίμηνο του 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα