ΑΘΗΝΑ
21:33
|
07.10.2024
Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση με τίτλο: «Με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις δεν κερδίζεται ποτέ και καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια».
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει «τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει οπαδικά με την… εντεκάδα των ιδιωτικοποιήσεων, η ελληνική κοινωνία βλέπει τους κόπους της να πηγαίνουν ανεξέλεγκτα και αδιαφανώς σε ιδιώτες».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του με τίτλο «με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις δεν κερδίζεται ποτέ και καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας είπε πως τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνησή του ανέρχονται στα 7,8 δισ. ευρώ.

Δεν μας είπε, όμως, πως η κυβέρνησή του έχει σκορπίσει πάνω από 15 δισ. ευρώ, κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε απευθείας αναθέσεις». «Και βεβαίως δεν είπε κουβέντα για τους όρους, τα κέρδη για τους ιδιώτες και το πόσο επιβαρύνεται το κόστος διαβίωσης των πολιτών, τόσο από τις ιδιωτικοποιήσεις όσο και από τις αναθέσεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει ακόμη πως «τα αριθμητικά δεδομένα αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνική πλειοψηφία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νερό στο δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ εξακολουθεί να πίνει ο Γεραπετρίτης…

Καλύτερη από το Μονακό η Γάζα, αν ανοικοδομηθεί μετά τον πόλεμο είπε ο Τραμπ

Νεκροί ακόμη δύο Ισραηλινοί έφεδροι πριν καν πατήσουν το έδαφος του Λιβάνου

ADRION με στόχο τη θαλάσσια ασφάλεια στην Αδριατική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα