ΑΘΗΝΑ
16:44
|
08.10.2024
Εκδήλωση για τη διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες πραγματοποιεί την Παρασκευή 18/10, το Radical I.T.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση για να παρουσιάσει την πρότασή του για τη διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες διοργανώνει την Παρασκευή 18/10, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική – Radical I.T.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων στην Πλάκα, Βρυσακίου 15.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Radical I.T., «το ΣΕΤΗΠ [Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής] διαμόρφωσε μετά από πολύχρονη διαδικασία συνελεύσεων που ξεκίνησε το 2018 την πρότασή του για κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Με την εκδήλωση αυτή προσπαθούμε από τη μεριά μας να αναλύσουμε τις σημαντικότερες πτυχές της, να την εξηγήσουμε απλά στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μας, αλλά και να εξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα πιέσουμε να υπογραφεί και να ισχύσει για όλους και όλες μας βελτιώνοντας έτσι τις εργασιακές συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά στις εταιρείες του κλάδου»

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Δημήτρης Φωτίου (εκπρόσωπος Radical I.T.στο ΔΣ του ΣΕΤΗΠ) και Απόστολος Καψάλης (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Πάντειο Πανεπιστήμιο), ενώ θα ακολουθήσει bar οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα μελών του Radical I.T.

Εδώ, αναλυτικό κείμενο της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική – Radical I.T. που παρουσιάζει, επεξηγεί και σχολιάζει την προτεινόμενη από το ΣΕΤΗΠ συλλογική σύμβαση εργασίας.

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης του Radical I.T. στο Facebook 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ λέει πως σκότωσε και τον αναμενόμενο, νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ

Δασμούς στο ευρωπαϊκό μπράντι επιβάλλει η Κίνα

Καναδάς: Πιθανώς συνδεόμενα με τους Ναζί τα μισά ονόματα στο «Μνημείο για τα Θύματα του Κομμουνισμού»

Νεκρός σε τυροκομείο της Αχαΐας-Απόδοση ευθυνών ζητά το συνδικάτο Ποτών-Τροφίμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα