ΑΘΗΝΑ
20:01
|
08.10.2024
Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο αδελφών 17 και 19 ετών που σκότωσαν τον ξάδελφό τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δύο αδελφών 17 και 19 ετών που ομολόγησαν πως σκότωσαν το βράδυ της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου, τον 28χρονο ξάδελφό τους στην Κυψέλη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται:

«Επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν».

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Νωρίτερα, σήμερα, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία στα δύο αδέλφια που ομολόγησαν την φονική επίθεση έναντι του 28χρονου ξαδέλφου τους.

Τα δύο αδέλφια, που θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Ανηλίκων την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαιριές τον 28χρονο θείο τους στο κέντρο της Αθήνας.Στις 11 Οκτωβρίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο οι γονείς των δύο αγοριών,οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Οι δύο γονείς, μετά από αναβολή της δίκης τους σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα: Καλάθι γερανού έπεσε ενώ ήταν μέσα εργαζόμενοι

Γαλλία: Απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα στον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Αγρολάμπος

Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν αυξημένες ποσότητες αρσενικού σε δίκτυο ύδρευσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα