ΑΘΗΝΑ
00:03
|
10.10.2024
Ο Τραγουδόσαυρος σε «συνεργασία» με τη Γαλλίδα σταρ, Μιλέν Φαρμέρ, στηλιτεύει το τέρας της ακρίβειας και την πολιτική πραγματικότητα σε στιλ Eurovision.
Από το νέο σατιρικό βίντεο του Τραγουδόσαυρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο χιουμοριστικό αλλά αρκούντως δηκτικό βίντεο κλιπ για τις κυβερνητικές πολιτικές και τη στάση κομμάτων της αντιπολίτευσης ανάρτησε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τραγουδόσαυρος, κατά κόσμον Σπύρος Μ. Παπαδόπουλος.

Σε δελτίο Τύπου εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να στηλιτεύσει την ακρίβεια που χτυπά κόκκινο σε όλους τους τομείς της ζωής «παρέα» με τη γνωστή Γαλλίδα σταρ Mylene Farmer.

Απολαύστε το!

Άρτος και θεάματα…

«Τι να πρωτοπεί κανείς για το έργο της παρούσας κυβέρνησης αλλά και όλων των Αστικών κομμάτων τής συμπολίτευσης… συγγνώμη… της αντιπολίτευσης ήθελα να πω!

Ένα απ’ τα τελευταία τους καταφύγια σε καιρούς βαθιάς και πολυετούς κρίσης είναι και αυτό καθ’ αυτό το θέαμα υπό την όποια έννοια και μ’ οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να μην συνοδεύεται από άρτο.

Αυτόν, βλέπετε, τον έχει δεσμεύσει προ πολλού η υψηλή ιεραρχία τής Εκκλησίας για να τελείται το αποκλειστικά δικό της ιεραρχικό έργο που, συν τοις άλλοις, είναι και θεάρεστο λόγω τού ρόλου της στην κοινωνία!

«Όλα είναι ένα θέατρο» είχε πει πολλά χρόνια πριν η Lady Gaga και έκτοτε, κάθε κυβέρνηση μ’ όλα τα εκάστοτε αστικά αντιπολιτευτικά κόμματα, μικρά και μεγάλα, μαζί και η υψηλή ιεραρχία της Εκκλησίας, δεν παύουν να επιβεβαιώνουν την της Gaga σοφία!

Κάπως έτσι, Αφεντικά και δούλοι + Τα Τετραπλά, δηλαδή θεαματικότατα, ΕυρωΝΑΤΟϊκότατα και προ παντός Ορθόδοξα κι αφού δεν κερδάμε και στην Eurovision να την φέρουμε Ελλάδα μπας κι εύρει το ντόπιο πόπολο κάτι ανώδυνο μα φανταζί ν’ ασχοληθεί για να ξεχάσει – έστω και για λίγο – την τυραννία που τού βγάζει αδιαλείπτως τα ματάκια με τα ίδια του τα οχλικά χεράκια, αποφάσισε η εν τη κατιούσα κυβέρνηση να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό για την αξία, τη σημασία και την ουσία τού έργου της!

Κάλεσε λοιπόν την Γαλλίδα σούπερ σταρ Mylène Farmer για να μάς το επικοινωνήσει ζωντανά, θεαματικά, τραγουδιστά και μαζικά, αλλά μπλέχτηκε κι ο Τραγουδόσαυρος στο concept ερήμην τού Μαξίμου και γίναν όλα σαν τα μούτρα του τα… προλεταριοφολίδωτα…

Τέτοιο “σουξέ” στην επικοινωνία του έργου της, ούτε στην ΔΕΘ δεν είχε η κυβέρνηση και βλέποντας το βίντεο που ‘χει υπερθέαμα μετά φώτων, σκηνικών, μουσικής και τραγουδιού, αλλά και δεινό τρίο παρουσίασης, κατανοεί κανείς το γιατί.

ΤΙΤΛΟΣ: Αφεντικά και δούλοι + Τα Τετραπλά

ΙΔΕΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΧΗΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΙ, ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΛΟΓΩΝ, ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ, ΦΩΝΗΤΙΚΑ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Τραγουδόσαυρος

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ: Δημήτρης Αρσενόπουλος

ΗΧΟΛΗΨΙΑ, EDITING & MASTERING: Νικόλας (The Mute) Χαλντούπης στα SoundCave Studios Athens

link τού βίντεο στο TikTok:

https://vm.tiktok.com/ZNecSAast/

link τού βίντεο στο Instagram:

https://www.instagram.com/reel/DA5OhM6s88C/?igsh=b3ZiMzZ0cGczNDVx

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μιχαήλ Παπαδόπουλος (@tragoudosavros)

link τού βίντεο στο Facebook:

https://www.facebook.com/share/v/aMmXWAuUcpiX5Wuu/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δάνειο 35 δισ. ευρώ της Ε.Ε. στο Κίεβο από ρωσικούς πόρους

ΚΚΕ: Ντροπή η δικαστική απόφαση κατά της απεργίας μηχανοδηγών της Hellenic Train

Με θανατηφόρα, ακριβή και αναπάντεχη επίθεση απειλεί το Ιράν ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας

Ζημιές έως 100 δισ. δολαρίων μπορεί να προκαλέσει ο τυφώνας Milton

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα