ΑΘΗΝΑ
19:16
|
09.10.2024
Τα επιτελεία των δύο διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανταλλάσσουν κατηγορίες για τη μη διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ.
ΠΑΣΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών τη Κυριακή, 13 Οκτωβρίου.

Οι πλευρές των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο χρόνο διεξαγωγής του μολονότι υπήρξε αρχική συμφωνία στις θεματικές ενότητες και τους όρους κατά τα πρότυπα του ντιμπέιτ των «6» στο πρώτο γύρο.

΄Ατυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε πως οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή.

Χάρης Δούκας (από αριστερά) και Νίκος Ανδρουλάκης (από δεξιά)

Το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη επέρριψε την ευθύνη στο αντίπαλο στρατόπεδο αναφέροντας πως «η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Από το επιτελείο του Χάρη Δούκα σχολίασαν ότι η ευθύνη να μην διεξαχθεί η τηλεμαχία βαραίνει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Υποστήριξαν πως ήταν ανοικτοί στη διεξαγωγή τηλεμαχίας «οποιαδήποτε ώρα και μέρα» και λοιδόρησαν τον Ανδρουλάκη πως για ακόμη μια φορά δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πολάκης: «Αύριο τελικά η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» (upd)

Αναβάλλεται η σύνοδος της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία στη Γερμανία

Ξεπερνούν τους 2.140 οι νεκροί των επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο

Hellenic Train: Παράνομη κρίθηκε η απεργία της 10ης Οκτωβρίου (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα