ΑΘΗΝΑ
22:06
|
09.10.2024
Ο Ίλον Μασκ πιστεύει, ότι τα UFO που φαίνεται να περιφέρονται στις ΗΠΑ δεν είναι εξωγήινη ζωή, αλλά «νέα προγράμματα όπλων» της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Ο Μασκ και οι... εξωγήινοι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μια θεωρία του ανατρεπτικού Ίλον Μασκ, ο οποίος πιστεύει ότι τα UFO που φαίνεται να περιφέρονται στις ΗΠΑ δεν είναι εξωγήινη ζωή, αλλά «νέα προγράμματα όπλων» της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που είναι εξαιρετικά απόρρητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX αποκάλυψε ότι δεν έχει «δει κανένα στοιχείο για εξωγήινους» όσο βρίσκεται επικεφαλής της εταιρείας Space Exploration Technologies, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον.

«Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε», παραδέχτηκε ο Μασκ σχετικά με την ύπαρξη της ανθρωπότητας και του σύμπαντος. «Από πού ήρθαμε; Πού είναι οι εξωγήινοι;»

Ο δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι υπάρχουν περισσότεροι από «6.000 δορυφόροι» σε τροχιά και ωστόσο, «δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνουμε ελιγμούς γύρω από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί υπάρχουν συνεχείς αναφορές, ότι ο αμερικανικός στρατός πρέπει να κάνει «πολλούς ελιγμούς γύρω από αντικείμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν», ο Μασκ απάντησε: «Λοιπόν, τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ-UFO) είναι ένα πράγμα, αλλά υπάρχουν πάντα ένα σωρό απόρρητα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας εξήγησε ότι η κυβέρνηση πιθανότατα δοκιμάζει τακτικά «νέα αεροσκάφη, νέους πυραύλους και πράγματα» που είναι ταξινομημένα σε τόσο υψηλό επίπεδο που ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται ψηλά στην αλυσίδα διοίκησης του αμερικανικού στρατού μπορεί να μην το γνωρίζουν.

«Κάποιος πιλότος βλέπει κάτι να κινείται γρήγορα και λέει, “Ε, είδα ένα UFO!” αλλά θα μπορούσε να είναι ένα πείραμα νέου προγράμματος όπλων» είπε χαρακτηριστικά. Ο Μασκ, ωστόσο, υποσχέθηκε ότι, εάν έβρισκε στοιχεία για εξωγήινους, δε θα κρατούσε αυτές τις πληροφορίες κρυφές από το κοινό. 

«Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αν δω τυχόν στοιχεία για εξωγήινους, θα τα δημοσιεύσω αμέσως στην πλατφόρμα X», είπε. «Πιθανώς θα είναι η νο1 ανάρτηση όλων των εποχών» είπε χιουμοριστικά. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αφεντικά και δούλοι + Τα τετραπλά (video)

Ζημιές έως 100 δισ. δολαρίων μπορεί να προκαλέσει ο τυφώνας Milton

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινάει η διάθεσή του

Κληρονομιές: Έρχονται έξι νέα μέτρα-Πρώτη παρέμβαση από το 1946

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα