ΑΘΗΝΑ
21:02
|
09.10.2024
Τη στιγμή που στις 5/10 η Άννα Βίσση τραγούδησε σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο με την παρουσία 60.000 θεατών.
Συναυλία για τα Τέμπη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων από το έγκλημα στα Τέμπη, που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο στις 11/10 έχει «περάσει από πολλά κύματα» καθώς από τη μία υπήρξαν αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων που εν τέλει κάμφθηκαν, από την άλλη υπήρχε ο κυβερνητικό φόβος έτσι ώστε να μην δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι στην προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται όλο αυτόν τον καιρό.

Ωστόσο, η επιμονή των συγγενών των θυμάτων ήταν ο οδηγός για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και σε λίγα δύο 24ωρα από σήμερα οι Φοίβος Δεληβοριάς , Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου θα ενώσουν τις φωνές τους με σκοπό την δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.

Πριν λίγες μέρες βγήκε η είδηση, πως πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν ο αριθμός αυτών των εισιτηρίων, καθώς όπως αποκάλυψε ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας «Στο Κόκκινο» δεν δόθηκε άδεια για ολόκληρο το στάδιο παρά μόνο για 38.000 θεατές.

Τη στιγμή που μάλιστα όχι πολύ μακριά αλλά το περασμένο Σάββατο (05/10) η Άννα Βίσση τραγούδησε σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο με την παρουσία 60.000 θεατών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζημιές έως 100 δισ. δολαρίων μπορεί να προκαλέσει ο τυφώνας Milton

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινάει η διάθεσή του

Ο Μασκ «ξαναχτυπά»: Δεν υπάρχουν εξωγήινοι, είναι μυστικά προγράμματα όπλων των ΗΠΑ

Κληρονομιές: Έρχονται έξι νέα μέτρα-Πρώτη παρέμβαση από το 1946

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα