ΑΘΗΝΑ
23:26
|
11.10.2024
Δείτε τη συναυλία ζωντανά και από το Κοσμοδρόμιο γεμάτη παλμό και έκρηξη συναισθημάτων στο Καλλιμάρμαρο.
Στιγμιότυπο από τη συναυλία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συναυλία για τα Τέμπη, το αφιέρωμα για τις 57 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα πριν έναν χρόνο πάνω στις ράγες του τρένου, πραγματοποιείται απόψε, μπροστά σε πλήθη δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που πήγαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο αλλά και σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που παρακολουθεί την μουσική εκδήλωση από τις οθόνες κινητών, τάμπλετ και υπολογιστών μέσω Ίντερνετ.

Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μάρθα Φριτζήλα και Τάνια Τσανακλίδου ενώνουν τις φωνές τους με ένα σκοπό: Την απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης σε αυτούς που ευθύνονται για το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών.

Τη συναυλία μεταδίδει ζωντανά και το Κοσμοδρόμιο μεταφέροντας τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την έκρηξη συναισθημάτων από το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Καρυστιανού: Δεν ξεχνάμε! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Γύρω στις 21.30 ανέβηκε στη σκηνή και η Μαρία Καρυστιανού για να ευχαριστήσει το κοινό και τους καλλιτέχνες για την εθελοντική δουλειά και την αγάπη τους.

Η Μαρία Καρυστιανού ανέβηκε στη σκηνή εμφανώς συγκινημένη ευχαριστώντας το πλήθος που αγκάλιασε με αγάπη την αποψινή εκδήλωση και ένα ηχηρό «όχι» πως «δεν ξεχνάμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!».

«Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα! Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε και επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία: Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν, ποτέ ξανά! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέσα από τους ουρανούς…»

Δείτε live τη συναυλία παρακάτω:

Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) άρχισε η προσέλευση του κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη sold-out συναυλία μνήμης για τα 57 θύματα των Τεμπών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν θα μείνει στα λόγια, είπε απόψε ο Ανδρουλάκης σε Θεσσαλονίκη

Ξυλοδαρμός μαθητή Λυκείου από ανήλικους στην Πρέβεζα

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Λιάγκας για τα άστοχα σχόλια της κατοικίας του Μπάλντοκ

Εργατικό δυστύχημα στην Καλαμάτα: Εργάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 4 μέτρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα