ΑΘΗΝΑ
22:15
|
11.10.2024
Ο 43χρονος εργάτης σκοτώθηκε ενώ έκοβε κάγκελα σε εξώστη 1ου ορόφου και βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων.
Εργατικό δυστύχημα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα μεγαλώνει τη ματωμένη λίστα της χώρας.

Τη ζωή του έχασε σήμερα το μεσημέρι (11/10) ένας 43χρονος εργάτης στην Καλαμάτα ο οποίος ενώ έκοβε και τοποθετούσε κάγκελα σε εξώστη 1ου ορόφου, βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Σύμφωνα με το messinialive στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 43χρονος ήταν πολύτεκνος.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καλαμάτας, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται ο εργολάβος του έργου. Yπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 9/10 στην Κέρκυρα ένας 31χρονος εργαζόμενος σε συνεργείο ανακαινίσεων έχασε τη ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου.

Την ίδια ημέρα τη ζωή του έχασε με τραγικό τρόπο ένας άνδρας την ώρα που εργαζόταν σε περιοχή του Ρεθύμνου Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο νεαρός άνδρας έπεσε από σκαλωσιά, σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή Πρίνος. 

Τον περασμένο μήνα, άλλο ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, όταν 19χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του την ώρα που εργαζόταν στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα Ρεθύμνου. Αρχικά, το περιστατικό είχε εκτιμηθεί ως τροχαίο, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για σοβαρό εργατικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, ο 19χρονος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή της Μονής Πρέβελη όταν συνέβη το μοιραίο. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα είναι ακόμη υπό διερεύνηση. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν θα μείνει στα λόγια, είπε απόψε ο Ανδρουλάκης σε Θεσσαλονίκη

Ξυλοδαρμός μαθητή Λυκείου από ανήλικους στην Πρέβεζα

Δείτε live τη συναυλία για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο (εικόνες, video)

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Λιάγκας για τα άστοχα σχόλια της κατοικίας του Μπάλντοκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα