ΑΘΗΝΑ
21:47
|
12.10.2024
Η Casio άνοιξε τις προπαραγγελίες για το χνουδωτό ρομποτικό κατοικίδιο Moflin, το οποίο έχει σχεδιαστεί για θεραπεία κατά του στρες.
Moflin
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Casio άνοιξε τις προπαραγγελίες για το χνουδωτό ρομποτικό κατοικίδιο Moflin, το οποίο έχει σχεδιαστεί για θεραπεία κατά του στρες. Το παιχνίδι δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση μέσω μοναδικών ήχων και κινήσεων.

Το Moflin αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ιαπωνική νεοφυή εταιρεία Vanguard Industries, αλλά η παραγωγή και η διανομή γίνεται αποκλειστικά από την Casio. Το κόστος του ρομπότ για προπαραγγελία είναι 59.400 γεν (περίπου 364 ευρώ) και η έναρξη των πωλήσεων έχει προγραμματιστεί για τις 7 Νοεμβρίου. Η Casio προσφέρει επίσης συνδρομή στο Club Moflin για 6.600 γιεν (περίπου 4,2 χιλιάδες ρούβλια) ετησίως, η οποία περιλαμβάνει έκπτωση στις επισκευές, τον καθαρισμό και την αντικατάσταση των καλυμμάτων γούνας.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Moflin είναι οι λειτουργίες κατά του στρες: το ρομπότ κινείται και κάνει ήχους που μιμούνται μια συναισθηματική σύνδεση με τον ιδιοκτήτη. Με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, το ρομπότ μαθαίνει να αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη από τη φωνή και τον τρόπο προσφώνησης. Τα «συναισθήματα» που εκφράζει το παιχνίδι μπορούν να παρακολουθούνται και να ρυθμίζονται μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Το Moflin τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία είναι πλήρως φορτισμένη για πέντε ώρες λειτουργίας. Το ρομπότ συνοδεύεται από μια βάση φόρτισης και η πλήρης φόρτιση διαρκεί τρεισήμισι ώρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Νέα αποτελεσματική διατροφή για καρκινοπαθείς κατόπιν εγχείρησης

Κίνα: Επιστήμονες ανακάλυψαν 162.000 νέους ιούς με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

TikTok: Απολύσεις υπαλλήλων και αντικατάσταση τους με τεχνητή νοημοσύνη

Αύξηση των περιορισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους παγκοσμίως

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα