ΑΘΗΝΑ
20:18
|
14.10.2024
Την αντεπίθεσή του, μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του, οργανώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τα μέλη του κόμματος να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ «στα χέρια τους».
Την αντεπίθεσή του οργανώνει ο Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντεπίθεσή του, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο που απέκλεισε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας μέλη και φίλους του κόμματος να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ «στα χέρια τους» στο επερχόμενο συνέδριο που αν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται» και καλεί όσους αριστερούς προοδευτικούς πολίτες δεν είναι μέλη του κόμματος, να σπεύσουν να γραφτούν προκειμένου να ψηφίσουν για συνέδρους και να επηρεάσουν τους συσχετισμούς.

Αναλυτικά ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος. Είναι ένα γεγονός πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου. Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην Ιστορία της Αριστεράς. Όμως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο. Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί, προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες #Είμαι_εδώ. Η Αριστερά αποκλείεται να αποκλείει. Η Αριστερά επιβάλλεται να ανοίγεται στο αύριο. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Στο Συνέδριο, Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωπαϊκό κουαρτέτο κατά των επιθέσεων του Ισραήλ στην αποστολή UNIFIL

Τα 7 μέτρα-ασπιρίνη του Θεοδωρικάκου κατά της ακρίβειας

Ο Νετανιάχου απειλεί τον Λίβανο με κλιμάκωση του πολέμου

ΕΣΗΕΑ: «Η ελευθεροτυπία δεν υποκύπτει στα τρολ του Διαδικτύου»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα