ΑΘΗΝΑ
14:07
|
14.10.2024
Ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται να συνέβη σε χωριό της Λέσβου πριν από περίπου ενάμιση μήνα.
Η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αναφέρει το stonisi.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αστυνομία της Λέσβου εξετάζει μια σοβαρή υπόθεση καταγγελίας βιασμού ανήλικης, που φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ανέφερε την Κυριακή ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος Στο Νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν από το μέσο ως επιβεβαιωμένες, δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 21 ετών, κατηγορούνται για τον βιασμό ανήλικης που προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες.

Η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους, αναφέρεται.

Σύμφωνα με τον λεσβιακό ενημερωτικό ιστότοπο, η κοινωνία του χωριού είναι σε αναστάτωση, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει και εγείρει έντονα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των νέων ανθρώπων. Οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Εικόνες ασθενών με ορούς να καίγονται ζωντανοί-Ακριβές χτύπημα, λέει το Ισραήλ [Σκληρές εικόνες]

57 χρόνια χωρίς τον Τσε Γκεβάρα: Εκδήλωση, παρουσία της Αλέιδα Γκεβάρα Μαρτς

Κιβωτός: Ενοχή του π. Αντώνιου και τεσσάρων ακόμα για σωματικές βλάβες

159 πρόσφυγες στο λιμάνι της Πύλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα