ΑΘΗΝΑ
22:23
|
15.10.2024
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Συνέντευξη Στέφανου Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη ανατρεπτική συνεδρίαση της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή της να τον αποκλείσει από τις εσωκομματικές εκλογές παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Star από τη Μάρα Ζαχαρέα και μίλησε για τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καασελάκης τόνισε ότι «δεν έχει αρμοδιότητα να αποκλείσει καμία υποψηφιότητα», κάνοντας λόγο για «138 μη καταγεγγραμμένες ψήφοι, αφού δεν υπήρχαν κάλπες» ενώ διερωτήθηκε «ποιος διοικεί πλέον το κόμμα;».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως ψευδή και σοκαριστική την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» απόφαση της ΚΕ.

Όπως δήλωσε, αποδέχεται το αποτέλεσμα της πρότασης μομφής προς το πρόσωπό του, ωστόσο ανέφερε ότι «το Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως συγκαλείται έκτακτο Συνέδριο», τονίζοντας πως «το Συνέδριο μπορεί ως το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανακαλέσει την απόφαση της Κ.Ε.».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «θα είμαι εδώ μέχρι τέλους» και μάλιστα, όπως έχει δεσμευτεί, στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν ήρθα για να μικρύνω τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος κάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ «να παρέμβει για εκείνους που παραβιάζουν το Καταστατικό» και διερωτήθηκε πως «αφού έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος, γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, πως γνωρίζουν ότι εφόσον είμαι υποψήφιος, η βάση θα εκφραστεί και δε θα χάσω τονίζοντας πως «φοβούνται» την έκφραση της βούλησης της βάσης.

Για το εξώδικο που απέστειλε σχετικά με τη διαρροή του πόθεν έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε, ότι «δεν έχει σκοπό να σύρει τον ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστήρια».

Άλλωστε, ο ίδιος το ανακάλεσε στην πορεία εφόσον δημοσιοποιήθηκαν τα πόθεν έσχες όλων των υποψήφιων.

Χαρακτήρισε ως «πρόσχημα» το θέμα με το εξώδικο με στόχο τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του και κατήγγειλε ότι «50 μέλη της ΚΕ πληρώνονται από το κόμμα» και «οδηγούν σε ρευστοποίηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Το μόνο που απειλείται είναι οι καριέρες του στο κόμμα», τόνισε ο κ. Κασσελάκης και μίλησε για «δημοκρατικό συγκεντρωτισμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Γάζα: Εικόνες ασθενών με ορούς να καίγονται ζωντανοί-Ακριβές χτύπημα, λέει το Ισραήλ [Σκληρές εικόνες]

Για «ακριβές χτύπημα της αεροπορίας» σε νοσοκομείο του Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, κάνει λόγο το Ισραήλ, ενώ κυκλοφορούν εικόνες με τις σκιές νοσηλευομένων τυλιγμένες στις φλόγες.
ΣΥΝΑΦΗ

Υπέκυψε… η Lufthansa σε πρόστιμο-ρεκόρ για διακρίσεις σε βάρος Εβραίων επιβατών

Επιβεβαιώθηκε το τελεσίγραφο των ΗΠΑ: Διορία 30 ημερών στο Ισραήλ για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα (upd)

Συνάντηση Σίσι-Σαλμάν για επενδύσεις και λίγο από… εκεχειρία σε Γάζα και Λίβανο

Βόρεια Μακεδονία: Αντιπολιτευτικά «πυρά» για την αποσύνδεση της ενταξιακής πορείας της χώρας από αυτή της Αλβανίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα