ΑΘΗΝΑ
14:27
|
17.10.2024
Ο Βρετανός μουσικός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Οι συνθήκες του θανάτου διερευνώνται ενώ πλήθος καλλιτεχνών αποχαιρετούν τον μουσικό.
Νεκρός ο Λίαμ Πέιν του συγκροτήματος One Direction
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ στον κόσμο της μουσικής από τον αιφνίδιο θάνατο του Βρετανού μουσικού Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους του συγκροτήματος One Direction, σε ηλικία 31 ετών. Ο 31χρονος πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε Μπουένος Άιρες, πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται. 

Οι εφημερίδες της Αργεντινής «La Nacion» και «Clarin» αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Φαν του μουσικού συγκεντρώθηκαν σοκαρισμένοι έξω από το ξενοδοχείο CasaSur και πραγματοποίησαν ολονυχτία στη μνήμη του Βρετανού μουσικού αφήνοντας λουλούδια στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του πρώην συντρόφου του στο συγκρότημα, One Direction, Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δραματική αύξηση νεκρών από ισραηλινή επιδρομή στο δημαρχείο της Ναμπατίγιε του Λιβάνου-16 νεκροί, 52 τραυματίες (upd)

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν βαριά την πόλη. Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίμπ Μικάτι, είπε ότι το Ισραήλ στόχευσε σκοπίμως μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Λίβανος: Τους νεκρούς του ισραηλινού βομβαρδισμού στο Αϊτού κήδεψαν Σιίτες, Σουνίτες και Μαρωνίτες ιερείς

Ουκρανία: Εθνικιστές με πιστόλια και μαδέρια μπούκαραν σε εκκλησία-Απωθήθηκαν

Έρευνα: 115.000 παιδιά στην Ελλάδα βιώνουν οικονομική φτώχεια

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα