ΑΘΗΝΑ
19:03
|
18.10.2024
Το θύμα του τροχαίου, ένας νεαρός 27 ετών που είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από την Ολλανδία, τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα πόδια.
Ασθενοφόρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οδηγός μηχανής στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, επί της οδού Λαγκαδά, χτύπησε το βράδυ της Πέμπτης έναν νεαρό 27 ετών που είναι κάτοικος Ολλανδίας, τον εκσφενδόνισε και τον εγκατέλειψε στο δρόμο αφήνοντάς τον αβοήθητο.

Το θύμα του τροχαίου αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής που κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και άκρα.

Ο 27χρονος νοσηλεύεται δίχως η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αυτό το σοβαρό συμβάν διερευνά η αστυνομία που συγκέντρωσε ήδη υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που κατέγραψαν το περιστατικό.

Αστυνομικοί αξιωματούχοι έκαναν έκκληση σε πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν πληροφορίες για ο,τιδήποτε σχετικό γνωρίζουν ώστε να συμβάλλουν στον εντοπισμό του μοτοσικλετιστή που άφησε αβοήθητο τον άνθρωπο που χτύπησε.

Σε δηλώσεις που έκανε αργότερα ο πατέρας του 27χρονου εξήγησε πως ο γιος του τραυματίστηκε την ώρα που κατέβαινε να περάσει τη διάβαση.

Ας σημειωθεί πάντως πως στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν καταγραφεί και άλλα τροχαία συμβάντα με παράσυρση πεζών από οχήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λονδίνο: Η αντιτρομοκρατική μπήκε στο σπίτι δημοσιογράφου

Έντονη ρωσική αντίδραση για τις καταλήψεις ναών από Ουκρανούς νεοναζί

Χαμάς: Ο Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε αντιμετωπίζοντας την κατοχή στην πρώτη γραμμή

Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων: «Η Ελληνικό Μετρό ταράζεται από τη νομιμότητα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα