ΑΘΗΝΑ
19:48
|
27.06.2026
Στην απόφασή της η Πολιτική Γραμματεία αναφέρει πως υποψήφιοι είναι μόνον οι Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελλος και Φαραντούρης.
ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο κατηγορηματικό «όχι» στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή ηγεσίας αποφάσισε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα αναφέρεται πως «μετά την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψηφιότητες προς έγκριση στο συνέδριο είναι των: Απόστολου Γκλέτσου, Παύλου Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Φαραντούρη».

Παρακάτω επικρίνεται σφόδρα ο τέως πρόεδρος του κόμματος δίχως να κατονομάζεται καθώς η ανακοίνωση αναφέρει ότι «τα «διαφορετικά παραπλανητικά μητρώα, τα ξεχωριστά κτίρια, οι αναφορές σε πραξικοπήματα και δικτατορίες είναι επιλογές προσβλητικές για την ιστορία μας και ανταγωνιστικές στην προοπτική μας». Εκτιμάται δε πως αυτές «είναι επιλογές προετοιμασίας άλλου ανταγωνιστικού κόμματος στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τις δημοκρατικές του διαδικασίες».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας η Όλγα Γεροβασίλη αποδοκίμασε, όπως το συνηθίζει, τον Στέφανο Κασσελάκη κατηγορώντας τον πως εκτοξεύει «απειλές προς το κόμμα» όταν λέει πως οι οπαδοί του «δεν θα είναι πράοι και ευγενικοί» στο συνέδριο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας-Παγίωση της ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση

Το Ράλλυ Ακρόπολις μαρσάρει σε 45 χιλιόμετρα απαγορευμένων περιοχών Natura

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα