ΑΘΗΝΑ
20:23
|
24.06.2026
Εκτός αποστολής των «ερυθρολεύκων» οι τραυματίες, Ελ Κααμπί, Γκαρθία και Όρτα. Αύριο Πέμπτη 6/3 η αναμέτρηση για το Europa League.
Ο Ολυμπιακός στην Νορβηγία χωρίς τον σκόρερ του, Ελ Κααμπί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ, για την «φάση των 16» του Europa League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ισπανός προπονητής, άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες, Ελ Κααμπί, Γκαρθία και Όρτα, ενώ θα έχει στην διάθεση του, τους Πασχαλάκη, Τζολάκη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Μουζακίτη, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλα.

Στον πρώτο αγώνα, που θα γίνει αύριο (6/3, 22:00) οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες του Μουντιάλ 2026, στη φάση των 32

Πέθανε στα 54 του ο Τάκης Γκώνιας- Βαρύ πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Μουντιάλ 2026: Αργεντινή, Γαλλία και Νορβηγία «πέταξαν» για τους «32»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα