ΑΘΗΝΑ
01:46
|
26.06.2026
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα ο οδηγός οχήματος που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας, στη Χαλκίδα.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα ο οδηγός οχήματος που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας, στη Χαλκίδα.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, όταν ο 51χρονος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και βρέθηκε στο νερό.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού και οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο άνδρα από το βυθισμένο όχημα, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, το οποίο διεξάγει προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα