Η Αλάα Αλ-Νατζάρ, Παλαιστίνια παιδίατρος, ήταν μια μητέρα δέκα παιδιών, όταν άφησε το σπίτι της για να αναλάβει υπηρεσία στο νοσοκομείο Νάσερ. Μία αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας ήταν αρκετή για μετατρέψει την Αλάα Αλ-Νατζάρ σε μια Παλαιστίνια παιδίατρο και μητέρα με απανθρακωμένα τα εννέα από τα δέκα παιδιά της.

Παιδιά, ηλικίας από 7 μηνών έως 12 ετών, που βρίσκονταν στο σπίτι τους μαζί με τον επίσης γιατρό πατέρα τους τη στιγμή που το Ισραήλ το έβαλε στο στόχαστρό του για να εξουδετερώσει, όπως διατείνεται, «υποψήφιους» που επιχειρούσαν κοντά σε στρατεύματα του IDF στην περιοχή της Γάζας. Και η μητέρα, παιδίατρος ήταν αυτή που κλήθηκε να αναγνωρίσει τα απανθρακωμένα παιδιά της στο νοσοκομείο Νάσερ.

Τι να πει κανείς για το δράμα αυτής της οικογένειας; Τι να πει κανείς για αυτή τη θηριωδία που προστίθεται σε έναν μακρύ κατάλογο εγκλημάτων που διαπράττονται καθημερινά στη Γάζα από το Ισραήλ;
Semitic Palestinian doctor Alaa Al-Najjar shared her words publicly for the first time after the ‘israeli’ slaughter of her family in Gaza, occupied Palestine.
— Ehab Judeh (إيهاب جودة) (@ehab_judeh) May 25, 2025
The charred remains of nine of her children were beyond recognition, they were killed by ‘israel’. Her husband, also a… pic.twitter.com/NYEzwHWBty
Τι να πει κανείς όταν χιλιάδες ακόμα παιδιά περιμένουν αβοήθητα και ξεχασμένα να πεθάνουν από την πείνα για να γίνει η πατρίδα τους Ριβιέρα;


Διαβάστε επίσης:
